Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 21:16 - Как да направим пари в интернет от информационен сайт/блог?
Автор: doraapostolova500 Категория: Бизнес   
Прочетен: 5364 Коментари: 1 Гласове:
0



                              / Втора част/Както завършихме на финала на първата част на статията така ще започнем и втората част:хората търсят информация и вие можете да спечелите от това ,като направите собствен информационен сайт или блог където да публикувате статии ,за това ,което се търси.По своята необятност търсената информация не можем точно да определим в какво количество се търси ,но можем да кажем, че не става дума за каквато и да е информация а конкретно за много търсената и актуална,защото само тя може да ви донесе висока печалба.За нейният вид е въпрос на ваш избор и преценка, защото вие ще пишете и то всеки ден.Може да се напишат стотици страници и не е необходимо да бъдете обхванат от ленност и досадна скука.Отново повтарям:тема интересна за вас ,за да пишете с "мерак".
Подбирайте необходимите КЛЮЧОВИ ДУМИ като проследявате кои се търсят най-много.Това можете да постигнете чрез ТОП 5 на основните търсачки за ключови думи, които се търсят в тях и по този начин ще получите огромен БЕЗПЛАТЕН ТРАФИК към сайт/блога ви.
ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ.Това са програми, които се предлагат от компании ,които извършват плащания на собствениците на сайтове да реклмират продуктите им.В най-общ план, вие вземате процент от всяка една продажба на клиент ,който е дошъл на вашия сайт ,но вие сте го препратили чрез информацията си към сайта на търговеца, който продава стоката си.Например:ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА от GOOGLE която е по-различна понеже клиентите не купуват нищоТова ,което е необходимо да направиш, е да помогнеш на рекламодателите на GOOGLE да достигнат до аудиторията на сайта/блога ви.Това става по следния начин:поставяте GOOGLE реклами на сайта си и всеки път ,когато някой КЛИКНЕ върху рекламата GOOGLE плаща като не е от значение дали този "някой" ще си купи или не продукт.А самото поставяне на GOOGLE реклами е много лесно.GOOGLE ти дава ГОТОВ КОД, който ще го поставите на сайта си.GOOGLE използва като технологичен процес МЕТОДЪТ НА СКАНИРАНЕ на страниците.По този начин страниците са свързани с рекламите.Сайт за готвене-реклами свързани с готвенето, сайт за продажба на коли-реклами за коли и т.н.С други думи, това са тематично свързани реклами ,които увеличават кликванията и приходите за вас.Колкото повече страници напишете ,толкова повече реклами ще получите и повече пари ще изкарате.Затова моят съвет е: пишете, пишете и пак пишете!Няма такова чудо в интернет "БЪРЗИ ПАРИ"!Всичко е труд ,труд и пак труд.Често има и измама,но трябва да бъдете бдителни и практиката ще ви научи да различвате интернет измамниците.Като мен!"Опарих се" и практиката ме научи .Имам си изработени собствени способи и методи ,защото съм психолог да предизвиквам измамниците и те колкото и да са "печени", често сами се издават.Внимавайте с такива хора.
В една от следващите си статии ще ви разкажа много интересна случка, която ми се случи с една банка в интернет пространството и която ме доведе до психически стрес.
В заключение искам да ви уверя, че трудът ще бъде възнаграден ,без да бъдете застрашени от сайтове-измамници.Най-хубавото нещо на онлайн бизнеса е, че като си осигурите стабилен трафик можете да почивате месеци наред и да продължавате да получавате доходи.



1.06.2010 Край на статията.



Тагове:   как,   направим,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - cheap high heels
10.01.2012 03:13
Couldn't be written any better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this <a href="http://www.theuniuni.com/shoes-boots/heels-pumps.html" title="womens high heels">womens high heels</a>. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!Welcome First time jumped here on your site, found on Bing. It really helps to have sombody to talk to other then my divorced parents <a href="http://www.theuniuni.com/" title="cheap high heels">cheap high heels</a>. Thanks again.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1585417
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031