Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 19:00 - Зрителите питат:Слави,колко ти платиха?
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 967 Коментари: 1 Гласове:
1



Зрителите питат: Слави, колко ти платиха?  коментари/51 1 март 2011, 18:24 Герой на деня   изпрати на приятел image image image image image Дългия се върна в ефир, за да обяви президентската кандидатура на Меглена Кунева. Слави Трифонов прекъсна отпуската си, за да обяви президентската кандидатура на протежето на Първанов – Меглена Кунева. Така коментират в интернет странната изява на Дългия като... гост в собственото си шоу в петък!

Захвърлил черните цайси и издокаран с интелектуалски очила с диоптър и дебела черна рамка, Трифонов ни в клин, ни в ръкав се изказа кого би подкрепил на предстоящите президентски избори. За мнозина навярно е чудно, че Дългия посочи Меглена Кунева за най-подходящата за длъжността държавен глава. Други, които бяха чели предишния брой на “ШОУ”, обаче са наясно. Припомняме, че само преди седмица политологът Антон Тодоров разкри пред нашия вестник: “Кунева е кандидатурата на Георги Първанов за президент”.

„Бих подкрепил Меглена Кунева. Тя е един интересен, интелигентен човек. Жена, която е била еврокомисар. Била е не само еврокомисар, а еврокомисар на годината. Ще е много хубаво да имаме такъв тип жена за президент“, заяви Слави, а редколегията му пригласяше, че те също биха дали вота си за “червената” снаха.

Ето какви бяха коментарите на зрителите в сайта на bTV след странната поява на Трифонов: “Слави, и ти си от заблуденото родно стадо. След мутрата Бойко Борисов сега Меглена Кунева ти е завъртяла главата. Изглеждала била добре, държала се скромно и нормално, интелигентна...... НО!!! Тя беше в свитата на жълтите измамници на царя-крадец на народни имоти. От средна ръка юристка в МС Кунева поведе преговорите за еврочленството. И така ги проведе, че затворихме 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ поне с 5 години по-рано, а договорените условия за земеделието, животновъдството и промишлеността - силно неизгодни, нестимулиращи!

Затова ли да харесваме Меглена Кунева - червената снаха, а, Слави Трифонов и Иван Кулеков??? Дано не ви се плаща за това пристрастие... И докато Слави се изказа твърде ласкаво за Кунева, той не спести ненавистта си към ГЕРБ, в частност Бойко Борисов. Като че ли Трифонов тотално забрави как преди няколко години същите неща, които наприказва в ефир за Кунева, той ръсеше и по адрес на сегашния министър-председател”, пише Cobourga. “Не знам защо, но Слави Трифонов и компания нещо много започнаха да се изживяват като “съвестта на народа”... Аман от продажници в тая България, но - НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!”, допълва го потребител с ник liusienn.

.....................................................................................
ГОВОРИ СЕ, ЧЕ...
БОЙКО МАХА ЦВЕТАНОВ?

Цветан Цветанов явно е “пътник”. Така коментират мнозина след разгорелия се скандал между вътрешния министър и bTV в края на миналата седмица. “Тия имат изпреварваща информация, че Цецо си отива, иначе не биха му скочили така”, коментират в интернет атаката на телевизията срещу вицепремиера.

След като Цветанов отказа да се извини на bTV за изказването си, че са уволнили оттам Иво Инджев заради политически натиск от страна на президента Първанов, шефовете на телевизията официално му обявиха война. В централната новинарска емисия на медията водещата Гена Трайкова прочете жлъчен коментар по адрес на вицепремиера: „Цветанов признава, че е направил коментара си на база „многобройни публикации“, а не както се очаква от министър на вътрешните работи – вследствие на проверка на факти и документи. Цветан Цветанов не уточни кои печатни медии чете с такава безкритичност. По-рано в предаването „Тази сутрин“ самият Цветанов припомни, че е чел за себе си, че е тежко болен и че има извънбрачно дете”, издекламира Трайкова по нареждане на босовете на bTV.

Ударите по министъра на вътрешните работи обаче не спряха дотук. Слави Трифонов също подкрепи мощно шефовете си и в петъчното издание на шоуто си, и продължи офанзивата срещу дясната ръка на Бойко Борисов.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - доко
02.03.2011 19:06
О,времена,о,нрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1585306
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031