Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2012 20:15 - ИВАН И АНДРЕЙ С 4 НОВИ ПРЕДАВАНИЯ ПО НОВА и ТВ7
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 2638 Коментари: 0 Гласове:
0



Продуцентският тандем Иван и Андрей подготвят четири нови проекта за есенния тв сезон. “Два от тях са готови на 90%, а другите два – на 50%”, разказа пред “Стандарт” Арнаудов.

Съдружникът в компанията “Междинна станция” обаче е предпазлив около подробностите за новите си начинания. “Все още нямаме подписи с никоя телевизия и не искам да разказвам”, категоричен беше Андрей. Тандемът води преговори както с партньорите си от Нова тв, така и с “национална телевизия, с която досега не сме работили” – най-вероятно TV7.

Един от новите проекти е за токшоу с името “Бандата на Иван и Андрей”, но съдбата му още не е ясна. “От толкова години сме на екран и вече не държим да се появяваме. Както видяхте в последните 7-8 месеца, може и без нас. За мен и Иван е важно единствено компанията ни да върви”, обяснява Андрей. Това потвърждава слуховете, че двамата ще се отдадат изцяло на продуцирането на нови предавания. Най-вероятно в “Бандата на Иван и Андрей” ще влязат и доста млади и непознати лица. Само шоуто да стане факт. Андрей очаква договорите за новите им начинания да получат заветните парафи в края на идната седмица, когато ще стане ясно кое точно тяхно произведение ще е на екран от септември.
КОМЕНТАР :

Дора Апостолова - Райкова           КОМЕНТАР

01.07.2012 at 12:20

С опитите на Иван да представи “новата” дама на сърцето си и да я остави на преден план като основна водеща в предаването “Станция Нова” беше тотално неудачен.

Тотален срив и за останалите участници – добри водещи , които когато са на екран гледат изкуствено и уплашено новата си “шефка”. Не могат да прикрият обзелото ги чувство за неловкост и се чудят къде да гледат и какво да кажат. Като че ли всеки момент ще им бъде връчена заповед за освобождаване – това предизвиква появата в ефир на лицемерни усмивки за ” виновност” .
Жалко е че едни добри водещи -например :Витомир Саръиванов – един много интересен водещ,който чака кога ще му даде думата с одобрителен поглед от “дамата на сърцето ” на Иван.

Пълна комедия и една пълна некадърност на тази “дама”!В кухнята на Иван или другаде може да е отлична изпълнителка, но в новото издание на “Нова Станция” е ” гола вода” и тази некадърност съсипва предаването , което поне се гледаше заради добрите политически коментатори ,които бяха изгонени в името на една ” любов”.

“Нова Станция ” в наложения нов вариант за зрителите тече мудно,неловко и напълно безинтересно.Рейтингът му е паднал на най-ниското ниво ,което може да съществува.Донякъде и за мое голямо съжаление личната драма на Нона и нейните изповеди върнаха зрителите към екрана от съчувствие към една съдба и един живот.

Не вярвам че Иван и Андрей ще направят смислени нови предавания – и то 7 на брой освен да ги напълнят с КИЧ и ПРОСТОТИИ .Както досега.
Е ако се намери телевизия да им лансира кичозните проекти въпреки всичко -още по-зле за тези телевизии.А най-зле ще бъде за нас – зрителите!Затова има дистанционно – за да се избяга от телевизионния кич и чалга!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1588893
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930