Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2012 16:05 - ГЕОРГИ ВЛ.ПОПОВ: ОЩЕ ВЕДНАЖ ЗА ГЕЙПАРАДА ,ЗА ДА ПРИКЛЮЧИМ С ТЕМАТА.
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 1775 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg







image

image





От последния гейпарад,наречен парад на толерантността се налага впечатлението тази тенденция да продължи. Можем да спорим ,можем да я отричаме, но людете с различна сексуална ориентация имат свои аргументи.

А те са, че една немалка част от обществото продължава да е враждебно към тях,с едно тотално отрицание,стигащо до агресия,а понякога и до насилие. Това се видя и от патриотарския "антипедераски" марш из София и т.нар. националисти,че и свещеници,които клеймяха различните като заразни и психичноболни,както прави сливенският поп Евгений. Впрочем,в студиото на ТВ-7 тъкмо с Божието слово и с цитати от Библията водещият Кошлуков охлади бойкия патос на размирния отец.

Взаимното влечение на мъже и жени от един и същи пол към други такива датира от хиляди години преди Христа, по време на Римската империя и след нея. Тенденцията продължава,въпреки,че християнството опитомява нравите в известна степен.Парадоксът се състои в това,че дори в лоното на църквата,най-големия съдник на гейовете,се вихрят подобни страсти. Пример за това са стоитиците и дори хиляди посегателства на католически и други свещеници над деца. А наскоро избухнаха няколко гейскандала и в българската православна църква. Оказва се,че и на Божиите служители нищо човешко не им е чуждо. Просто защото някои хора се раждат такива...

Но ако се върнем назад в историята,ще се натъкнем на ужасяващи примери на извращения и насилие отстрана на т.нар. нормални индивиди. Да оставим настрана стотиците милиони жертви от битките и войните,въпреки Христовия Кръст и Христовата вяра. Напротив, най-много са млатили именно християните,и не само това.Милиони са жертвите на сексуално насилие отстрана на т.нар. нормални върху жени /млади и възрастни/ и особено над деца. Статистиката показва,че педофилията не е свойствена толкова за гейовете,колкото за "нормалните". Медиите у нас също съобщават за педофилски гаври с деца,но аз поне не съм чел гей да е в дъното на това, макар да допускам подобно нещо. Тогава е редно да се запитаме кои са заразните и кои психичните? Тъкмо на Светата инквизиция и на "нормалните" е заслугата за изгарянето на хиляди "вещици",единствено задето са червенокоси,със зелени очи или набедени за магии.

Общественият и законов контрол, съблюдаването на морала и пр. в случай на агресия при избора на сексуалност трябва да са еднакви за всички. Но да се раздават присъди и да бъдат обругавани само различните,е абсурдно и несправедливо. Затова тълпата от "антипедерасти" ,шестваща из София дълбоко ме отврати,за разлика от пъстрата, ведра и миролюбива върволица от млади хора в т.нар. парад на толерантността.

Христос е за всички и с всички. Затова опитите да бъдат дамгосани с "Божия" печат различните от нас или с овехтелите клишета на националистите,е всъщност отрицание на Божията всемилост и Божията любов. И с това  нека приключим  темата...




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - "Христос е за всички и с всички"
02.07.2012 19:45
Е де, е де. Христос не одобрява убийството, кражбата, скотоложеството, мъжеложеството. Той мери греховете и дава шанс за вечен живот само на праведните. Между тях не са хомосексуалистите- вж. Посланията на ап. Павел.
цитирай
2. анонимен - От Живко
03.07.2012 01:06
Проблемът идва от там, че секса трябва да си стои под чаршава. Изобщо не ме интересува кой какво прави там. Аз също не казвам че масторбирам. Да сте чули лоша дума за такива като мен? А ние сме милиони.Враждебното отношение към гея идва от от желанието им да бъдат признати за ОСОБЕННИ, защитени индивиди със специални права като депутати, роми,негри и т.н. Не можеш да ги арестуваш, съдиш, уволняваш, пишеш двойки в училище. Например днес само те имат право на парад. Има ли парад на нудисти? Защо хората не ходят голи цяло лято? Нали така Господ ни е създал? Как виждаш парад на самозадоволяващи се с огромни макети на сексуални играчки? Защо е забранено многоженството? Многоженството е добър пример за хомосексуалистите. То съществува от векове, но понеже третата, четвъртия и т.н са в сянка, тово не дразни никого. На Запад вече не можеш да намериш М или Ж тоалетна. Сега са ЮНИСЕКС. За ТЯХ било убидно да ползват М и Ж тоалетни, а за мен не трябва да е убидно да ме мислят за ..../имам впредвид българския еквивалент на гей/ в юнисекс такава. Среща ла ли си статии срещу гейове? Забрането е, освен ако не цитираш трето лице. Пак на Запад се опитват да го вкарат в програмата на гимназиите. Да не говорим за шумни годежи, сватби, венчавки, а вече и разводи. За да научиш детето си , че подобно на физическите болести, това е психическа болест, и то заразна психическа болест, трябва да се криеш, никой да не те чуе. Трябва да му кажеш да не го казва на никой, особенно в училище, че учителя ще го изгони от час. В заключение: ДРАГИ ГЕЙОВЕ, ОБИЧАМЕ ВИ! ДРЪЖТИ СИ МЕРАЦИТЕ ПОД ЧАРШАВА! "АЗ СЪМ ГЕЙ" НЕ ВИ ПОСТАВЯ НА ПИЕДЕСТАЛ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1589050
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930