Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 17:12 - Танцьорка на пилон в първите редици на Кунева
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 1926 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Аз съм бъдещият министър на културата. С тази смела заявка изгрява нова „звезда” на политическия небосклон, открита от Слави Трифонов и изстреляна директно в редиците на новоизлюпилата се Кунева партия „Движение България на гражданите”. Амбициозната Ива Йорданова се появи в 5-минутното видео, излъчено пред 700 делегати, които учредиха новата политическа формация в неделя.

Танцьорката от шоуто на Дългия „Умна и красива” била харесана от бившата еврокомисарка за едно от младите лица на Националния съвет, след като я гледала в предаването на Трифонов в края на миналата година. Именно в неговото шоу изгря и самата Кунева, която точно там обяви кандидатурата си за президентските избори, които впоследствие загуби. Слави бе и част от инициативния комитет за издигането й.

Младото попълнение на партийната лидерка, с амбицията да стане културен министър,

imageобаче няма нищо общо с изкуствата, освен с танцови стъпки, граничещи с кьочек, които гордо показа в телевизионното си участие. Докато в последното издание на „Умна и красива” Йорданова обяснява как не желаела да бъде забелязвана заради външния вид, искала да работи в ООН и мечтите й били по-глобални, малко по-късно в същото предаване тя буквално започва да лази пред Дългия в импровизиран танц.

За него „културната” девойка казва, че бил направен с интелект. Появяването й в първите редици на Куневата партия буквално вбеси по-интелигентните симпатизанти на движението, които скочиха срещу издигането на подобни кадри.

Много от тях изразиха възмущението си още в залата при учредяването, когато се сетиха за тв участието на Йорданова и дори коментираха, че кьочекът й е бил много дървен, в синхрон с логото на партията – стар дъб. Останалите буквално заляха профила на „България на гражданите” с критики както срещу нея, така и срещу Кунева за направения избор.



КОМЕНТАР :  ДОРА АПОСТОЛОВА - РАЙКОВА
Ива Йорданова е много симпатична млада дама и в това ,че е била танцьорка на пилон няма нищо лошо.Членовете на ново излюпилата се партия на Кунева “Движение България на гражданите ” да не си мислят че са “докоснати от Господ ” по своето целомъдрие и морал.Не всеки може да бъде кадърен и морален : Да излезе от министерството на едната власт- да се пребоядиса – и да се кандидатира за другата власт- бъдещата власт на Кунева,която бързо забрави предателството си спрямо България и българите като еврокомисар.. Това не е по-морално,нали? Ива Йорданова трябва веднага да се махне от такива хора .Няма срамна работа в България.Важно е да си намериш работа,за да не умреш от глад.Няма причини да не се кандидатира за бъдещето:"Аз съм бъдещият министър на културата"
В този аспект: "Нима  не е достойно от готвач в детско заведение да станеш директор на Атомната електроцентрала в Козлодуй?"Това по-морално ли е?Не мисля!



 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1587708
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930