Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2012 18:38 - ПАМЕЛА АНДЕРСЪН : " ВСИЧКИ, КОИТО ГЛЕДАТ VIP BROTHER , СА ТЪПАНАРИ"
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 7862 Коментари: 9 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Памела Андерсън: “Всички, които гледат VIP Brother, са тъпанари.” 18 сеп             i   Rate This

 

image
 

image

Броени часове преди Памела Андерсън да влезе в къщата на VIP Brother, от списание “Hello” успяха да се доберат до нея и да вземат следното изпъстрено с интересни откровения интервю:

- Г-жо Андерсън, как приехте поканата за участие в българския вариант на VIP Brother, сигурно сте поласкана?

- Честно казано, в първият момент след като получих поканата помислих, че някой си прави лоша шега с мен, понеже всички знаят отношението ми към този формат. Още повече, че бях убедена, че въпросното просташко шоу отдавна не се излъчва никъде по света. Останах истински изумена, когато установих, че това не е шега, а реална покана. Реших, че трябва да видя кои са тези идиоти, които все още изпитват наслада от възможността да пропилеят част от живота си, като участват във формата или като го гледат по телевизията. Честно казано, това беше нещото, което ме заинтригува.

- Ъъъ, но това, което казвате, е странно – все пак, ако отношението ви към въпросния формат наистина е толкова отрицателно, колкото прозира от думите ви, едва ли бихте се съгласили реално да участвате?

- Вижте какво ще ви кажа, вашето мнение не ме интересува. Всички, които гледат, дали ще е Биг , дали ще е ВИП Брадър, са тъпанари. Тези, които участват в Биг Брадър, са идиоти и простаци. Тези, които участват във ВИП Брадър, освен, че са идиоти и простаци, са и алчни интриганти, жадни за слава и внимание. Мога със сигурност да заявя, че вътре няма да има нито един интелигентен човек – писател, художник, учен, актьор, журналист, че дори и политик. Ако има някой, който да се представя за такъв, то той ще е от булевардните журналисти, продажните политици и паркетните интелигенти. За какви ВИП персони може да става дума, когато самият формат на предаването, самите продуценти и сценаристи насърчават интригите, лицемерието, свадите и секса, и това е ясно на всички, а ако на някой не му е ясно, то значи е кръгъл идиот. Именно върху излагането на показ на низките страсти въпросният формат гради имиджа си.

- Това, което казвате, не е ли малко нагло от ваша страна, при положение, че ще вземете доста тлъст за българските, а и за световните стандарти хонорар от около 160 000 евро – и то само за няколко дни участие?

- Все пак, за да се подложа на участие в тази помия, трябваше да има подобаващо заплащане. Парите, които ще взема от участието си, ще дам за благотворителност на една фондация, която помага умни българчета да учат и да се реализират на Запад и така да избягат от тази пропаднала и безперспективна държава. Така те ще се отърват от блатото на посредствеността, в което тяхната интелигентност, техните знания и умения биха били погълнати и изгубени за света.

- Как не ви е срам да говорите така? Вие знаете ли, че ние сме най-бедната страна в Европа и че има българи, които през целия си живот няма да изкарат толкова пари, колкото вие ще получите за трите си дни присъствие в шоуто?

- Ами това е нормално, че сте най-бедни, щом забавлението ви е да гледате Биг Брадър, а не да четете книги, да гледате някой смислен филм, да излезете на разходка, да се видите с приятели, да обърнете внимание на децата си или да си поприказвате с любимия човек. Що за човек трябва да си, да се забавляваш и да си губиш времето, като гледаш как някакви боклуци се правят на шутове и се опитват взаимно да се прецакат. Да гледаш, как се дуят като пуяци и сплетничат като последни клюкарки и да се надяваш да ги видиш как правят секс? Трябва да си скот, трябва да си прост, трябва да си убитак – как може такъв човек да е богат? Логично е, че ще е беден! Какво ми се оплаквате, че сте бедни – то е ясно, че ще сте бедни, щом се забавлявате с простащината, щом гледате да удовлетворите първичните си страсти. Та вие сте единствената държава, в която все още се излъчва този формат. Разбирате ли, единствената!

- Това не е вярно. Форматът Биг Брадър се е излъчвал по целия свят. В него участват само най-интелигентните и видни представители на съответната нация, цветът на нацията, както казваме ние. В този формат изпъкват най-добрите човешки качества, той е трибуна на съвременния морал!

- Ох, вие освен че сте прости и бедни, явно сте и луди. Какви са тези глупости дето ми ги говорите? Добре, че поисках да нямам допир в къщата с вашите ВИП простаци, изтръпвам, като си помисля, че може да ми се наложи да общувам с тях. Някакви същества, които биха продали и майка си за минутка слава и възможност да бъдат център на внимание, да станат обект на възхищение и сексуално желание. Същества, готови на всичко, за да ги дават три месеца по телевизията, където да си придават важност и да дават свободно воля на псевдо-интелигентските си разсъждения. Били го излъчвали по целия свят!? Да, излъчвали са го, но само по един сезон и после обществото е изригвало, поразено от пошлостта и са го спирали, а в някои държави е било спирано и преди края на първия сезон. А вие сте толкова опростачени, че вече правите – кой – четвърти ли, пети, шести сезон? О, боже, какъв ужас, колко посредствена нация трябва да сте! Знаете ли, че в другите държави никой не купуваше продуктите, рекламирани по време на предаването, че никой не изпращаше есемеси в подкрепа на боклуците, съгласили се да участват в шоуто?! Знаете ли, че всеки, който бе свързал името си с въпросното шоу, бе сложен в графата вреден и опасен за нацията, а телевизията, която бе направила грешката да го пусне в ефир, обикновено фалираше?

- Не ние, вие сте луда. Как може да обиждате така българския народ? А ние ви чакахме с такова нетърпение. Вие не заслужавате и капчица внимание с вашите скандални бълвочи. Знаете ли, че  въпросният формат се прави от най-добрите професионалисти, най-интелигентните, най-уважаваните – и сценаристи, и продуценти и водещи? Съжалявам, че са ви поканили! Пфу!

- Скандални бълвочи, казвате, но нали това искате – скандал, интрига, пошлост, провокация, първичност. Ето ви го скандалът, наслаждавайте му се. И за какви най-интелигентни същества, правещи формата, ми говорите? Разправяйте ги тези на баба си. Тези са най-алчните, най-безскрупулните, най-продажните копелета, щом не се срамуват да насаждат и подбуждат сред българите пошлостта и посредствеността на низките страсти. Докато оставяте подобни фигури да диктуват медийната ви среда, ще си останете прости, гладни и бедни. Помнете ми думите. Сега разбирам, защо от двайсет години насам единствените успели българи, са успели в чужбина. Пропаднала нация. Да минат тези три дни, и да се махам. Ужас!

http://neverojatno.wordpress.com/






Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - :-)
18.09.2012 19:54
Тъпанари са хората като Вас, г-жо Апостолова, които пускат за 5-ти път днес статията от Бъзикилийкс.
Поне си направете труда да напишете нещо свое, престанете с този копи/пейст, че ми се повръща! :((((
цитирай
2. penchoan - Не го е казала Памела, но е вярно.
18.09.2012 20:40
Не го е казала Памела, но е вярно.
цитирай
3. анонимен - малиииииииии
18.09.2012 20:44
сложила хумореската в секция политика))))))))))))))))))
баси тъпата блогерица))))))))))))))
цитирай
4. gabar4eto - da
18.09.2012 21:38
E shtom tq go kazala evala -az q misleh samo za edna prostitutka , to vze ta se okazalo umno minionche .Podkrepqm q napalna vav vsichko koeto e kazala .Kato pochnesh ot nikito vodeshtiq sa izkliucheniq na dve tri personi vatre ostanalite vsichko e za metla, i to ne kakva da e , samo manichko ,ama mnogo manichko da imah nqkakva vlast za da spra tova bezumie .
цитирай
5. анонимен - Тъпанари са хората като Вас, г-жо ...
19.09.2012 16:12
анонимен написа:
Тъпанари са хората като Вас, г-жо Апостолова, които пускат за 5-ти път днес статията от Бъзикилийкс.
Поне си направете труда да напишете нещо свое, престанете с този копи/пейст, че ми се повръща! :((((

И ЗА 5000 ПЪТ ДА Я ПУСНЕ,ТЪПАНАРИТЕ КАТО ТЕБ НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!Простака си е простак!
цитирай
6. анонимен - НАПИСАХ СИ МНЕНИЕТО В 15. 00 ЧАСА И ...
19.09.2012 17:33
НАПИСАХ СИ МНЕНИЕТО В 15.00 ЧАСА И ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЛО
цитирай
7. анонимен - Егати и държавата
20.09.2012 12:43
Щом неграмотни курви като Черната Златка са показвани ката ден по телевизиите, от подобни на тях пачаври.Какво гледат и виждат нашите деца,как с една гола слива можеш да живееш на широко,нищо че си неграмотен и не си положил труд.
цитирай
8. анонимен - ...
23.09.2012 18:48
Колко фалшиво е написана тази статия първото,което ще ви кажа е че памела никога не би казала такива обиди като простак,бълвоч и дрън дрън,В първия момент и аз се вързах,но после осъзнах че памела е от друга нация и не би говорила по този начин дори и да го мисли,това само българин може да го е написал!
цитирай
9. zaw12929 - Това е вашият стил на общуване- просташки
06.11.2012 17:32
Първо стани човек, после и тъпанар може да станеш, ако имаш музикална дарба
Ето един Ваш текст у Вас няма съображения, има грубости...

"По прост и неук човек не съм срещала. Алитерат.Дообразовай се.Не съм те поканила тук.По принцип с токива хора нямам контакти и бягай далеч ,глупак тъп и необразован!Не понасям миризмата на простащината и простотията!!!"
написан заедно с грешките ви!!! ...

раздаване на определения и тук се потвърждава същността ви на човек, който няма място в Блога.,...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1584428
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031