Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2011 17:19 - ЯНЕ ЯНЕВ ЩЯЛ ДА СЪДИ БОЙКО БОРИСОВ
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
0



Яне Янев щял да съди Бойко Борисов image 11.02.2011 / 10:35

Приемам хвърлената от премиера ръкавица. Каня него или Цветан Цветанов на публичен дебат, каза лидерът на РЗС, обвинен от Борисов във възможно участие в акции като взривяването на в. “Галерия”.

“Това е смешно и нелепо, но тъй като България е правова държава, възложих на правния отдел да заведе необходимите дела – ще заведем колективен иск срещу Бойко Борисов – защо не е предотвратил този опит за убийство, като е знаел, че сме атентатори. Нека си извика Тодор Великов за свидетел”. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев за предаването “Тази сутрин” на bTV, помолен да коментира казаното от премиера Борисов вчера след взрива пред вестник “Галерия”.

"Никой освен тези хора, нямат интерес от взрива", каза вчера министър-председателят, намеквайки за възможна инсценировка. „В събота бяха петима депутати при мен и мисля, че Тодор Великов публично го е казал, че е присъствал на разговори, в който те са се готвили да правят такива неща и да събират общественото внимание. Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува” - призова той.

Ще разберете в скоро време, отвърна Янев, попитан дали делото срещу Борисов ще бъде за клевета.

Лидерът на РЗС заяви, че ще заведе дело и срещу бившия си съратник Тодор Великов.

Казаното от Великов било лъжа. Ако клеветниците ако не докажат думите си, ще ги съдя, повтори Янев. Той уточни, че това ще бъде трето поред дело срещу Великов и предупреди, че то щяло да бъде “с много тежки последици срещу него”.

За Борисов РЗС е единствената партия която му пречи. Приемам хвърлената от него ръкавица. РЗС ще свали това “мафиотско управление от власт”, закани се Янев.

“Бойко, когато има взривове, бомби и показни убийства, тогава е неговата сила, той е силен по време на хаос, очаквам да наметне черния шлифер и да вдига белите чаршафи на труповете през следващите месеци”, заяви лидерът на РЗС.

Хаосът се създава от тези, които не успяха да вкарат България в Шенген, тези, които пипат по-добре с бухалка, а не с химикалка, отсече той.

Държавен терористичен акт организира държавната мафия вчера, заяви Янев, попитан чие дело е взривът пред вестник “Галерия”. “В основата на това са бивш рекетьор и един нереализиран кандидат фюрер”, коментира той, без да назове имена. Целта на Борисов и Цветанов е да прикрият съдържанието на въпросните СРС и да прикрият данъчните декларации на Цветанов. Каня един от двамата на публичен дебат, който се съгласи, заключи още лидерът на РЗС.
ИНТЕРНЕТ ИЗДАНИЕ СЕДМИЦА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1589104
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930