Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 16:01 - НОВИЯТ ВОДЕЩ НА " БИГ БРАДЪР"
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове:
0



Милен Цветков ще води четвъртото издание на "Биг брадър", съобщиха от Нова телевизия. До последно от медията криеха кой ще наследи Ники Кънчев в предаването.

"Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Вече тренирам за него, като тичам по плажа с продуцента Димитър Митовски", каза Цветков, който остава като водещ и на предаването "Часът на Милен Цветков".

Ники Кънчев си тръгна от "Нова" заедно с Нико Тупарев, който се оттегли от продуцентската компания "Сиа адвъртайзинг". Слуховете твърдят, че Тупарев влязъл в конфликт с шефовете на "Нова телевизия" и сега подготвял ново риалити шоу, което имитирало "Биг брадър", но този път за Би Ти Ви.

Милен Цветков е една от българските телевизионни звезди с най-противоречива кариера.

През 1990 г. той е започнал в екипа на скандалното студентско предваваане "Ку-ку", а там го забелязва и ангажира легендарнанта Бригита Чолакова, която за 8 месеца го пуска да репортерства в "Тв неделник".

Милен работи последователно в "По света и у нас" и "Отзвук". После неочаквано влиза във фирмата за производство на колбаси "Коко-Д" и в първото заведение за жива музика от нов тип в Пловдив - "Казабланка".

През февруари 1997 г., по време на горещите политически събития, става водещ на "По света и нас".

През 2000 г. се мести в Нова телевизия и със "Здравей България" става изключително популярен като първия български водещ, който в ефир разговаря с обаждащи се по телефона зрители.

След три години, през които постига най-висок рейтинг, влиза в конфликт и със силните на деня, и с шефовете на телевизията и без обяснение изчезва за почти година от екрана.

След това няколко пъти започва нови предавания, напуска и отново се връща - все в Нова ТВ, но не достига върховете си от "Здравей, България".

От ноември 2005 г. всеки делничен ден от 17,30 той прави предаването "Часът на Милен Цветков".

Ако е вярно, че Кънчев напуска, в момента Милен Цветков остава най-популярното мъжко лице в Нова.

В отговор на въпрос на "24 часа" какъв водещ ще бъде на "Биг Брадър" той казва: "Някой ме нарече хулиган. Аз говоря така, както хората говорят в живота".

Предаването "Часът на Милен Цветков" щяло да остане в програмата и журналистът ще го води паралелно с новото риалити шоу. "Аз отивам да се развивам в друга посока плюс това, което правя в момента", казва Цветков.

Според него успехът на сегашното му следобедно шоу, което се излъчва вече три години, показва, че "Здравей, България" и успехът на някогашния сутрешен блок не са инцидентно явление.

  Източник: VESTI.bg
Снимки: Сподели в : Facebook | | Twitter | var addthis_config = { services_compact: "email, print, google, more", services_expanded: "email, print, google, favorites, blogger, delicious, digg, facebook, linkedin, myspace, reddit, slashdot, stumbleupon, twitter, wordpress", ui_language: "bg" } Още принтирай



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1589201
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 237
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930